петък, 31 декември 2010 г.

2011



Какво очакваме от 2011?
- Само хубави неща да се случват!!!

Тази нощ когато настъпи Новата година, в мига на празничната заря и бенгалския огън ... В 12-я час, когато една година си тръгна и настъпи новата и календара е на чисто на 1 01 2011 - първи януари 2011 - си пожелавам освен здраве, късмет, да ми стига времето за всичко, което искам, да вземам правилните решения, си пожелавам още нещо - сигурност.
Сигурност в света, сигурност в отношенията, сигурност в любимите хора, защото без тази сигурност не може да бъдем креативни, усмихнати и правещи.

Нека започнем Новата година с обич към себе си. И уважение към нас самите и другите! Да приемем и негативните си страни, и слабостите си, и страховете си.
Да си простим за грешките, провалите, неуспехите и да престанем да се виним. Само когато сме в хармония със себе си и се обичаме, само тогава животът ни може да се промени към по-добро.
Само когато се научим да се усмихваме и да виждаме красотата около нас ще бъдем хармочнични, самосдостатъчни и щастливи хора. Тогава ще можем да сме сигурни в нас самите и любимите ни хора.
Нека през 2011 се случват само хубави неща!

Няма коментари: